Despre mine

Despre Daniel Arcan.

Misiune

Crearea priorităților, strategiilor și oportunităților pentru a te ajuta să obții rezultatele excepționale pe care ți le doresti.

Viziune

Cel care se antrenează trebuie să aibă o direcție clară, să se concentreze și să obțină succes alături de un ghid potrivit.

Cine sunt eu?

Mă numesc Daniel Arcan, pe scurt Dan. M-am născut și locuiesc în Timișoara, unde lucrez ca informatician pentru o importantă companie de asigurări. Pot spune insă că pasiunea mea este sportul, motiv pentru care am devenit arbitru internațional de fitness și culturism, după o perioadă în care am activat ca sportiv.

Experiența pe care o am în foarte multe concursuri naționale și internaționale am încercat să o transpun în practică, în timpul liber, pentru toți cei care își doresc să fie la un alt nivel sportiv. Mii de ore de muncă, foarte multe realizări. Și mulți sportivi mulțumiți. Satisfacția mea e să te numeri printre ei.

Vreau să ajut cat mai multe persoane să afle soluția către un stil de viață echilibrat și sănătos. Toate programele sunt adaptate vârstei, scopului și particularităților tale: stil de viață, metabolism, preferințe, timp disponibil, nivel de antrenament.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, te pot ajuta să obții cea mai bună formă a ta și te voi ghida să îți duci viața sportivă la următorul nivel.

Tipuri de antrenamente

pentru menținere in formă

...

Program de antrenament si nutritie potrivit obiectivelor fiecaruia. Formula castigatoare pentru sanatate si pentru un corp cat mai tonifiat

pentru sportivi

...

Plan de antrenament conceput special pentru tine în funcţie de constituţia ta, de minusurile tale, de viteza, rezistenţa, vârsta şi sportul ales.

pentru performanță

...

Antrenament sistematic și continuu gradat, de adaptare a organismului la eforturi fizice si psihice mari, pentru participarea în concursuri.